3000 Hatvan, Hajós Alfréd utca 3. - Mobil: +36-30/353-9860
Hatvani Százszorszép Óvoda Egyéb 2021/2022-es Nevelési év Szülői Tájékoztató!

2021/2022-es Nevelési év Szülői Tájékoztató!

SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ

KEDVES SZÜLŐK!

Szeptember 1-jén, szerdán indul az új nevelési év! Sok szeretettel várjuk ismét a gyermekeket óvodánkba! Már nagyon készülünk!

Változnak az óvodába lépés szabályai.
A szülők ismét beléphetnek az intézménybe. Azonban a továbbra is fennálló veszélyhelyzet miatt az alábbi óvintézkedések betartására és betartatására szeretném kérni Önöket, amihez nyilván több türelem szükséges mindenki részéről:

 1. A gyermeket csak egy felnőtt kísérheti be az óvodába. Hazamenetelnél ugyanez a menetrend.
 2. Az öltözőkben egyszerre 4 gyermek és kísérője tartózkodhat. Ezt egy kis játékos megoldással szeretnénk segíteni. Az óvoda bejáratánál a csoportok jelével és nevével ellátott kártyákat fogunk elhelyezni (a képen látható). Csoportonként 4 db-ot. Ezzel a kártyával lehet belépni az épületbe. Ha a bejárathoz érkezéskor már nem találnak a gyermekük csoportjának megfelelő kártyát, akkor egy kicsit várni kell, amíg ki nem jön valaki és le nem teszi a kártyát. Ha valakinek sietnie kell, az ajtóban is át tudja adni gyermekét (ahogy eddig), de ekkor csengetni szükséges vagy az irodába vagy a csoportba.
 3. A 6 év alatti kistesók bejöhetnek a szülővel, mert ők még nem tudnak egyedül odakint várakozni.
 4. Reggel 8.30-tól már csak az ajtóban tudjuk átvenni a gyermekeket, csengetés után.
 5. Amennyiben az időjárás engedi, az udvarra bejöhetnek a szülők, hogy oda behozzák, illetve onnan hazavigyék gyermeküket.
 6. A felnőttek számára belépés után kötelező a kézfertőtlenítés.
 7. Az óvoda folyosóin nem kötelező a maszk használata, de ajánlott. Az óvoda dolgozói nem viselnek maszkot, mert mindannyian rendelkezünk érvényes védettségi igazolvánnyal.
 8. Kötelező a szülőknek maszkot és váltócipőt (lábzsákot) viselni, ha belépnek a gyermekcsoportba, például a befogadás idején.
 9.  Naponta több alkalommal is fertőtlenítünk, a nap végén fertőtlenítő nagytakarítást végzünk.
 10. Az óvodát továbbra is csak egészséges gyermek látogathatja.
 11.  Ha bármilyen tünetet észlelnek gyermekükön, vagy azt az óvodapedagógusok jelzik, csak orvosi igazolással jöhet ismét a gyermek óvodába.

KÖSZÖNJÜK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉST, MEGÉRTÉST!

Üdvözlettel:

Nagyné Kiss Gabriella intézményvezető

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Post